Ons karakter

Wij zijn trendsetters. Wij ontdekken nieuwe paden voor de opdrachtgever, voor ons zelf, maar ook voor de maatschappij. Zien wij een kans om mensen of instellingen te helpen, dan doen wij dat. Onze vaardigheden zijn er voor iedereen.

Wij zijn een echt doordouw- bedrijf. Een groep jonge creatieve mensen met de gekste ideeën. Altijd bezig met onze projecten. Altijd oplossingsgericht, met een hart voor de klant en ontwikkeling van nieuwe effectieve producten en diensten. Ons team, bestaande uit een vaste kern en een grote groep aan deskundigen en partners, gaat altijd voor de beste oplossing. Ons motto: simpel is key.

Ideetje? Laat het ons weten, wij sparren graag met je over je plannen.

Sprout Home

Onze visie

Conceptontwikkeling gaat meer dan over een nieuw product of dienst verzinnen, het heeft meer met passie en visie te maken. Bij 2R hebben we bij al onze geslaagde projecten die twee eigenschappen gezien. Zeker als expert in het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten hebben we daar een oog voor.

Zeker nu de wereld steeds sneller verandert en zich ontwikkelt, moeten bedrijven altijd de motivatie houden om het bedrijf nog een leveltje omhoog te brengen. Ook wij zijn elke dag bezig met het uitwerken van onze eigen diensten en concepten. Mét passie en een visie.

En je bedrijf verder brengen door nieuwe concepten is een complex proces, maar ook super simpel: gewoon doen. Heb jij veel ideeën, maar geen idee hoe je dit tot een tastbaar concept kan maken? Dan komen wij graag met ons team kennismaken. 

Het is logisch dat je als bedrijf of instelling een pad bewandelt. Wij maken graag nieuwe paden, leggen onverwachte verbindingen en houden de mind graag fris.

Een zekerheid: we gaan voor de hoogste kwaliteit. Met een kijk op trends binnen Nederland en vooral daarbuiten zorgen we voor nieuwe kansen. Laten we aan de slag gaan met jouw bedrijf en werken aan nieuwe innovaties.  

Onze projectboosters

CEO, Roland Rutten

Roland Rutten

CEO

Project Coördinator, Clarissa

Clarissa Ernest

Project Coördinator

Grafisch Vormgever, Eline Pennock

Eline Pennock

creatief coördinator

Videomaker, Koen van den Reijen

Koen van den Reijen

Contentmaker

Onze merken

Landen
Nederland
België
Duitsland
China
Japan
Canada
USA

Nieuwsbrief

2R Enterprises BV
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout

Meteen over een idee sparren? Bel ons!