Diensten

Een kans gezien voor een nieuwe dienst? Alleen geen idee hoe je dit vorm moet geven? Wanneer is het een goede toevoeging?

Onze drive

Heb jij dat ook? Dat je een klasse idee hebt voor een dienst. Een die goed aansluit bij je huidige aanbod en je klanten zult ontlasten? Het begint allemaal bij een idee. Je wilt je bedrijf nog een tandje beter maken en je klanten, die verwachten dat ook. Het is dan wel belangrijk dat je nieuwe dienst helemaal klopt, van A tot Z. Altijd en overal.

Een flinke uitdaging? Absoluut, maar wij helpen je verder. We verdiepen ons in de markt, klant,  trends en het concept. Daarna gaan we aan de slag en werken we samen met jou toe naar een geslaagd project. Wijzigen je ambities en doelen? Geen probleem, wij sturen snel en gemakkelijk bij.

 

Zo werken wij

Met elke zet gaan we vooruit

Nulmeting

Overzicht, dat is key. In een nulmeting onderzoeken wat er nu al is en verdiepen wij ons in alle ins en outs over je bedrijf. En natuurlijk de belangrijkste vraag: wat voor dienst moet er komen en aan welke eisen moet deze voldoen?

Creatieve sessies

We zetten alles in een duidelijke sheet en gaan aan de slag door middel van creatieve sessies. In deze sessies gaan we het idee en plan zo open mogelijk bekijken. Nu is het nog moment voor nieuwe inzichten en ideeën. 

Aan de slag

De nulmeting en sessies worden verwerkt in een projectplan. En nee niet een van honderden pagina’s, maar een strak document met een tijdlijn, faseplan en begroting. Want nogmaals: overzicht is key. 

Dienst in de bubbel

Als de basislijnen zijn gezet voor de dienst, zetten we deze in een figuurlijke bubbel. We gaan met de doelgroepen praten en gaan secuur de dienst verder ontwikkelen. Hoe beter het concept aansluit bij je klanten, hoe sneller deze wordt opgepikt. 

Meten is weten

Elke fase wordt gecontroleerd door ons én door jou. Een project kan nog vele kanten op, met jouw feedback kunnen we nog een stapje verder en beter. Wij zorgen dat elke fase gemeten is en ook na afronding je data verstrekt. Daar kan je op bouwen!

Laten we het vieren

Je nieuwe dienst is gereed! En dat vieren we graag met jou! Elk geslaagd project gaat in onze hall of fame en jij krijgt een jaar lang nog advies van onze experts om het nog succesvoller te maken. Met samenwerken kom je verder. 

Onze opdrachtgevers

Deze opdrachtgevers geven ons vleugels.

Klaar om je bedrijf samen tot een volgend level te brengen? Neem contact op en zet de eerste stap naar een doorbraak!

Landen
Nederland
België
Duitsland
China
Japan
Canada
USA

Ontdek
Cases
Over ons
Diensten
Nieuws
Vacatures
Contact

Nieuwsbrief

Logo website home

2R Enterprises BV
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout

Meteen over een idee sparren? Bel ons!